Leuk dat u ook deze geweldige Bollywood Musical komt kijken. Als u een fan bent van klassieke bollywood films, liederen, acteurs en actrices uit de jaren 1945 t/m 1968 dan gaat u zeker geweldig plezier beleven. Om zeker te zijn van goeie stoelen zo dat u optimaal kunt genieten kunt u kiezen uit 3 rangen.

– Rang 1 kost €35,- per kaart
– Rang 2 kost €30,- per kaart
– Rang 3 kost €25,- per kaart.

Klik op de onderstaande button. Selecteer daarna de stoelen die u het beste vind en kies op het vervolgscherm rechts onderin de button “KOOP KAARTEN”. U ontvangt na de betaling via ideal automatisch een de downloadbare kaarten via de mail. Zorg ervoor dat u uw emailadres en andere verplichte velden juist zijn.

 

of via de onderstaande voorverkoop adressen:
Almere – Toko Suri Poort of Shere Fashion

“Black and White” – een verhaal over het gouden tijdperk van Indian Cinema heeft twee kleuren. “Black and White” is een collage van opvoeringen, live zang door gerenommeerde playback zangers uit india, zowel op het scherm als op het toneel. Het naadloos aansluiten van de acteurs op de muziek op het podium en de screen-visuals op het grote doek, zorgen ervoor dat de muziek echt tot leven komt. De show zal u het gevoel geven van een musical waar de zangers de karakters van het stuk vormen. “Black and White” raakt de bijzondere aspecten van een tijdperk dat Indian Cinema voorgoed heeft veranderd middels muziek, beeld, video clips, anekdotes en trivia. Een reis waar we u langs iconen als K.L. Saigal, Bimal Roy, V. Shantaram en Guru Dutt gaan nemen. Onderweg ontmoet u de elegante Dev Anand, de “Koning der Tragedie’ Dilip Kumar, showman Raj Kapoor, de adembenemende Madhubala, de classy Meena Kumar en “Yahoo-star en Indian Elvis” Shammi Kapoor, om maar een paar te noemen.

De voorstellingen zijn in het Paasweekend:
vrijdag 19 April 2019 – Theater de Kom – Nieuwegein | Matinee : 14.30 en Avondvoorstelling : 19.30
zaterdag 20 April 2019 – Oostvaarder Theater – Almere | Matinee : 14.30 en Avondvoorstelling : 19.30
zondag 21 April 2019 – Zuiderstrand Theater – Scheveningen | Matinee : 14.30 en Avondvoorstelling : 19.30
maandag 22 April 2019 – Theater aan de Schie – Schiedam | Matinee : 14.30 en Avondvoorstelling : 19.30

Kijk voor meer info op www.citysilksevents.com